Lichtkoepel ventilatie set

Onze lichtkoepel ventilatie sets bestaan uit een hoogwaardige lichtkoepel met een ventilatie opstand, die de mogelijkheid biedt om te ventileren.

Je hebt alle vrijheid om de lichtkoepel zelf samen te stellen. Je kunt kiezen tussen een  vierkante of rechthoekige lichtkoepel, die bolvormig of piramidevormig is.

Je kunt daarnaast kiezen voor een lichtkoepel van acrylaat of polycarbonaat. Verder is het mogelijk om het aantal wanden te selecteren. Het materiaal en het aantal wanden bepaalt grotendeels hoe goed de lichtkoepel bestand is tegen extreme weersomstandigheden.

Verder is het mogelijk om te bepalen met welke bediening de lichtkoepel ventilatie set geleverd wordt. Je kunt kiezen tussen een handbediende of elektrische set. Bij de handbediende set zitten bedieningsstokken met verschillende afmetingen.

Bekijk nu onze complete collectie:

Waarom een lichtkoepel ventilatie set?

Ventilatie is enorm belangrijk, zowel in huis als in een bedrijfsruimte. Door de lichtkoepel open te zetten kan ''vervuilde lucht'' worden afgevoerd en kan frisse lucht de woning of bedrijfsruimte binnenkomen. Goede ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt gezondheidsklachten zoals allergische reacties, luchtwegirritaties en hoofdpijn.

Wanneer je op zoek bent naar een lichtkoepel voor in de badkamer, dan biedt een lichtkoepel ventilatie set vele voordelen. De lichtkoepel zorgt niet alleen voor de inval van zonlicht, maar ook voor goede ventilatie. Doordat je de lichtkoepel open kunt zetten, kan vocht de badkamer verlaten en plaatsmaken voor frisse lucht. Dit voorkomt schimmelvorming en zorgt ervoor dat de badkamer mooi blijft.